Despre noi

Primul complex hotelier situat într-un centru de afaceri, conceput pentru oaspetii cu gusturi rafinate, atat pentru calatorii de afaceri cat si pentru calatorii de agrement.

Hotelul este amplasat in cea mai mare zona de business din capitala, zona de Nord,  oferind  suportul logistic si facilitati de organizare si coordonare a unor evenimente importante: congrese, expozitii, conferinte, team building-uri, evenimente private etc. Putem organiza intalniri pentru oameni de afaceri romani si straini, conform noului si eficientului concept ”Business & Leisure”.

Inca de la inceputurile noastre suntem recunoscuti pentru calitatea serviciilor oferite, eleganta si rafinamentul prin care ne rasplatim oaspetii.

Prin multiplele facilitati puse la dispozitie, confortul camerelor, intimitatea Spa-ului, bucataria internationala exceptionala, amabilitatea personalului , Alexander hotel respecta standardele impuse de motto-ul ales “The Art of Hospitality”.

Alexander Hotel dispune de 73 de camere (23 Standard, 4 Executive, 44 superior si doua Apartamente VIP Alexander) dotate la  cele mai inalte standarde hoteliere.

Hotel