Prezentare

Eleganta, stil, rafinament, somptuozitate, discretie, intimitate, rasfat… sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul hotelului nostru.

Oferim o incursiune intr-o lume in care simturile si trairile sunt considerate necesitati. Fiecare oaspete care ne trece pragul este important pentru noi de aceea oferim servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Alexander Hotel dispune de 73 de camere (23 Standard, 4 Executive, 44 superior si doua Apartamente VIP Alexander) dotate la cele mai inalte standarde hoteliere.

Pentru ca sederea dumneavoastra la Hotel Alexander sa fie cat mai placuta, serviciile hoteliere pe care le oferim respecta toate standardele turismului de business: parcare subterana VIP, acces gratuit la centrul Spa, care include jacuzzi, sauna si sala de fitness, check-in si check-out rapid.

Suplimentar, puteti opta pentru servicii de curatatorie pentru haine si transfer de la Aeroportul Otopeni la Hotelul Alexander.


Va recomandam sa va planificati intalnirile de afaceri la  Restaurant Alexander, unde si partenerii dumneavoastra se pot bucura de o cina sau un pranz de afaceri intr-un loc linistit si intim.

Alexander Caffe & Lounge este, de asemenea, locul ideal pentru intalniri informale. Daca va doriti sa organizati conferinte in Bucuresti, centrul de evenimente, impreuna cu echipa noastra va stau la dispozitie.

Hotel