Camere Superior

Alexander este un hotel de lux din nordul capitalei care imbina armonios functionalitatea cu rafinamentul detaliilor.

Cu suprafete intre 28 mp si 40 mp, Camerele Superior pot fi cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate. (25 camere single, 19 camere twin)

Camerele Superior sunt dotate corespunzator pentru a satisface nevoile calatoriilor dumneavoastra de afaceri sau de relaxare: Internet Wi-Fi de mare viteza, acces la internet prin cablu, un televizor cu plasma, seif si mini-bar.

Alexander Hotel va ofera o serie de servicii hoteliere pentru ca sederea sa va fie cat mai placuta: parcare subterana cu acces direct catre camere in regim gratuit, check-in/check-out rapid si servicii de curatarorie pentru haine.

In calitate de oaspeti ai hotelului Alexander, va puteti bucura de acces gratuit la SPA & Fitness Center precum si de un mic dejun international delicios, astfel incat sa puteti experimenta cu adevarat atmosfera hotelului Alexander.

La cerere va putem pune la dispozitie optiuni de tranfer de la Aeroportul Otopeni la Alexander Hotel.
Daca doriti sa organizati intalniri de afaceri sau conferinte, centrul nostru de evenimente va sta la dispozitie impreuna cu o echipa specializata in organizarea de evenimente.

Va recomandam sa va planificati intalnirile de afaceri la Restaurantul Alexander, un restaurant cu specific international, unde si partenerii dumneavoastra se pot bucura de o cina sau de un pranz de afaceri intr-un loc linistit si retras. Alexander Caffe & Lounge este, de asemenea, locul ideal pentru intalnirile de afaceri informale.