Camere Executive

Alexander Hotel a fost creat pentru a satisface cerintele calatorilor de afaceri, oferind birou de lucru in fiecare camera si avand o pozitie strategica in cea mai mare zona de business din capitala, zona de nord.

Cele patru camerele Executive ale hotelului Alexander sunt alegerea perfecta pentru calatoriile dumneavoastra de afaceri.

Atentia oferita detaliilor din camerele de tip executive fac sederea dumneavoastra confortabila pe durata calatoriei.

Cu o suprafata de 54 mp, Camerele Executive ofera un dormitor cu pat matrimonial, o baie complet echipata si un birou de lucru.

Camerele Executive sunt dotate corespunzator pentru a satisface nevoile calatoriilor dumneavoastra de afaceri in Bucuresti: Internet Wi-Fi de mare viteza, acces la internet prin cablu, un televizoar cu plasma, seif si mini-bar.

Alexander Hotel va ofera o serie de servicii hoteliere pentru ca sederea sa va fie cat mai placuta: parcare subterana cu acces direct catre camere in regim gratuit, check-in/check-out rapid si servicii de curatarorie pentru haine.

In calitate de oaspeti ai hotelului Alexander, va puteti bucura de acces gratuit la SPA & Fitness Center precum si de un mic dejun international delicios, astfel incat sa puteti experimenta cu adevarat atmosfera hotelului Alexander.

La cerere va putem pune la dispozitie optiuni de tranfer de la Aeroportul otopeni la Alexander Hotel.
Daca doriti sa organizati intalniri de afaceri sau conferinte, centrul nostru de evenimente va sta la dispozitie impreuna cu o echipa specializata in organizarea de evenimente.

Va recomandam sa va planificati intalnirile de afaceri la Restaurantul Alexander, un restaurant cu specific international, unde si partenerii dumneavoastra se pot bucura de o cina sau de un pranz de afaceri intr-un loc linistit si retras. Alexander Caffe & Lounge este, de asemenea, locul ideal pentru intalnirile de afaceri informale.