Alexander Hotel este un hotel de 4 stele, amplasat in cea mai mare zona de business din capitala, zona de nord, fiind potrivit atat pentru calatoriile dumneavoastra de afaceri, cat si pentru vacante.

Apartamentele VIP ale hotelului Alexander sunt amenajate pentru a satisface cele mai exigente asteptari. Aparmentele VIP sunt spatioase cu o suprafata de 80 mp fiecare, includ 1 dormitor cu pat matrimonial, 2 bai complet echipate cu facilitatile aferente unui hotel de 4 stele si un living prevazut cu canapea si birou de lucru.

Apartamentele sunt dotate corespunzator pentru a satisface nevoile calatoriilor dumneavoastra de afaceri in Bucuresti: Internet Wi-Fi de mare viteza, acces la internet prin cablu, doua televizoare cu plasma, seif si mini-bar.

Alexander Hotel va ofera o serie de servicii hoteliere pentru ca sederea sa va fie cat mai placuta: parcare subterana VIP cu acces direct catre camere in regim gratuit, check-in/check-out rapid si servicii de curatarorie pentru haine.

In calitate de oaspeti ai hotelului Alexander, va puteti bucura de acces gratuit la SPA & Fitness Center precum si de un mic dejun international delicios, astfel incat sa puteti experimenta cu adevarat atmosfera hotelului Alexander.

La cerere va putem pune la dispozitie optiuni de tranfer de la Aeroportul Otopeni la Alexander Hotel.

Apartamente VIP

Daca doriti sa organizati intalniri de afaceri sau conferinte, centrul nostru de evenimente va sta la dispozitie impreuna cu o echipa specializata in organizarea de evenimente.

Pentru intalnirile de afaceri informale, Alexander Hotel va recomanda o cina la Restaurantul Alexander sau un cocktail la Alexander Caffe & Lounge.